POZVÁNKA NA 5. VELKÉ SETKÁNÍ VŠECH ČECHŮ A SLOVÁKŮ ŽIJÍCÍCH NA BŘEZÍCH MOSELY u TrevíruVážení pracující, studující i zevlující přátelé, drazí příznivci československých setkání, oběti trevírských úřadů, euromontéři a odvážní dobrodruzi žijící chvíli, ale i desítky let na březích překrásné řeky Mosely !
Předně bych Vám chtěl poděkovat za skvělou účast na posledním setkání a za zaslání Vašich kladných reakcí.
Ano, už je to tu zase ! Po delší pauze se ZNOVU POTKÁME ! Přineste vlajky, vuvuzely a dobrou náladu !
Kde ? Das Flammkuchehaus in Trier
Fußgängerzone, Nähe Viehmarkt
Neustrasse 56, Trier
Kdy ? Ve středu 11.8.2010 od 20:00 hod.
Jak budeme sedět ? Zpočátku podle speciálního zasedacího pořádku a později jak kdo bude chtít.
Kromě tradičního zodpovídání otázek jsem pro vás připravil i Zusammenfoto ve 21.00 hod.
Prosím potvrďte mi e-mailem účast do pondělí 9.8. do 24:00 hod, abych věděl, kolik míst zamluvit. Pozval jsem 76 Čechů a Slováků, na které mám kontakt. Uvidíme, kolik z vás dorazí. Rekord z jednoho setkání je prozatím 23 lidí.
Honza
P.S.: I kdyby se nečasilo, přijďte v hojném počtu: Když u nás může vládnout Nečas, tak na Slovensku klidně Slota !:))
P.S. č.2: Podívejte se na:
www.krajane.freepage.cz