Dobry den mnel bych pripadne zajem mam 15 let praxe ve stavebnictvi, predevsim renovace koupelen, obklady ,dlazby, zdeni,omitky,vyzdivky, rekonstrukce, fasady apod.... za ty roky jsem toho provadel spoustu, proto bych se rad zeptal o jake opravy Vam presne jde a pripadne jestli je nutna spanelstina ? Jinak pripadne o jake prace by teda slo a jak byto bylo placeno a jestli je nutny nejaky termin dokonceni ? - proste jestli to specha a nebo ne a do kdy by to muselo byt hotovy, jestli tam mate na miste veskere naradi a potrebne vybaveni ? pripojuji i odkaz na svuj stary web kde mam par fotek ze svych praci dokud jsem ho nedal svemu kamaradovi aby si privydelal nez jsem odjel z Cr. -
https://zednik-ostrava.webnode.cz/ .............................. Jinak web plati ale ty kontakty v nem ne, jak jsem psal daroval jsem ten web kamaradovi a jsem momentalne v cizine. Takze pokud mi budete odepisovat a nejak Vas zaujmu tak prosim na email - pracovnikk[zavináč]seznam.cz .......................... pak bychom se pripadne spojily i pres telefon kdyby nahodou.Zatim pekny den a s pozdravem S.